CERTIFIKATA O BONITETNOJ IZVRSNOSTI POSLOVANJA U AAA - NAJVIŠLJOJ KATEGORIJI

ZLATNI-SERTIFIKAT-VIVA-92-doo-

Anketa Viva 92

Koliko često kupujete u Viva -92 diskontima,Super Vivi i Vele Vivi?

jednom nedeljno - 57.6%
jednom u 15 dana - 8.9%
jednom mesečno - 10.5%
ostalo - 23%

Ukupno glasova: 191
Glasanje za ovu anketu je završeno Uključeno: 30 nov 2017 - 00:00

Maloprodajni lanac Viva 92 Superstore DISKONATA i SUPER VIVA je jedno od vodećih maloprodajnih lanaca u gradu i okolini. Maloprodajni lanac obuhvata 7 objekata. Od toga 6 diskonata i SUPER MARKET SUPER SUPER VIVA SUPRMARKET OTVARANJE 001VIVU kod otvorenih bazena,koji je počeo sa radom 02.09.2013. godine i otada posluje sa velikim uspehom, zahvaljujući dobrom poslovanju i kvalitetnom odnosu prema kupcima. Savremeno opremljen i izuzetno dobro snabdeven super market SUPER VIVA, kod otvorenih bazena uz izuzetno ljubazno osoblje, velikoj armiji naših kupaca pruža najbolju uslugu i asortiman, kao i svakodnevno unapredjenje asortimana po potrebama našeg kupca, proširenje kapaciteta i usavršavanje prodaje onako kako je to potrošaču najpovoljnije. Na preko 400 m2 površine, na izuzetnoj lokaciji u gradu preko puta otvorenih bazena u ul.Kosovskoj 97. strukturom svoje ponude zadovoljava potrebe svakog domaćinstva. Cene su tradicionalno najniže i identične onima u našim ostalim maloprodajama-diskontima. Pored prehrambenih proizvoda i svih vrsta pića i voda, prodaje se kozmetički i higijenski program, proizvodi papirne galanterije, sezonski program, ali i kompletan širi asortiman: sveže voće i povrće, meso i suvomesnato, riba, smrznuti program itd. Tokom godine skoro svakog vikenda organizuju se promocije raznih proizvoda praćene poklonima za kupce, akcijskim cenama proizvoda i degustacijama prehrambenih proizvoda.

Takodje se, kao i u drugim Viva-92 maloprodajama organizuju prodaje proizvoda na tzv. šok akcijama pri čemu su cene proizvoda drastično manje nego u redovnoj prodaji a sve radi poštovanja želja naših vernih kupaca. Mesečne akcije i sniženja preko 300 poizvoda praćene lifletima – katalozima, organizuju se svakog meseca posebno za Super Vivu, tako da tokom cele godine potrošači mogu da računaju na dodatnu uštedu pri kupovini kako u diskontima Viva 92SUPER VIVA SUPRMARKET OTVARANJE 002 tako i u Super marketu Super Viva. Obaveštenje o ovim akcijama mogu se dobiti i preko sajta Vive 92, preko fejsbook stranice i lično u diskontima kao i preko štampanog primerka lifleta koji je dostupan u svakom diskontu Viva 92 i SUPER MARKETU SUPER VIVA.

U planu je otvaranje novih sličnih marketa kao sinonima trgovine koja brine o svojim potrošačima, prati svetske trendove i uvodi novine u sve segmente poslovanja. SUPER VIVA KAO I NAŠA VELEPRODAJA I DISKONTI VIVA 92 POSLUJU U SLUŽBI POTROŠAČA. POMAŽUĆI IM DA UŠTEDE NOVAC I ŽIVE BOLJE. OVO JE NAŠA MISIJA A DANAS JE TA MISIJA VAŽNJA NEGO IKAD.

Katalog maloprodaja

diskonti avgust 2021

Katalog veleprodaja

veleviva avgust 2021

Katalog super Viva

superviva avgust 2021

AAA Zlatni sertifikat

ZLATNI-SERTIFIKAT-AAA-i-VENAC

Ove nedelje u Viva marketima

A&P

KURSNA LISTA